luni, septembrie 25, 2006

Scrisoarea Consiliului de conducere al ABIR adresata colegilor din Filiala ABIR Timis

Stimaţi colegi,


Consiliul de conducere al Asociaţiei Bibliotecarilor din Învăţământ - România vă mulţumeşte pentru modul cu totul deosebit în care aţi organizat cea de-a XVII-a Conferinţă Naţională a ABIR.

Desfăşurată într-un moment de mare importanţă pentru ţara noastră, aflată cu puţine luni înaintea momentului integrării în Uniunea Europeană, Conferinţa Naţională a ABIR de la Timişoara a pus în evidenţă încă o dată preocupările bibliotecarilor şcolari şi universitari pentru dezvoltarea profesiei şi a bibliotecilor de învăţământ româneşti.

Totodată, Conferinţa Naţională din acest an a reprezentat prilejul cu care s-a afirmat, mai puternic ca niciodată, dorinţa asociaţiei noastre de unire a tuturor profesioniştilor din bibliotecile româneşti într-o unică asociaţie, care să reprezinte mai bine interesele breslei pe plan naţional.

În mod deosebit, ţinem să transmitem felicitările noastre colegilor de la Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran” din Timişoara, în frunte cu domnul director general, prof.univ.dr. Vasile D. Ţâra, gazdele noastre primitoare, care au ştiut, prin implicarea şi spiritul organizatoric de care au dat dovadă, să facă din această conferinţă un eveniment profesional remarcabil.


Consiliul de conducere al ABIR

Etichete: ,

eXTReMe Tracker