luni, septembrie 04, 2006

Conferinta ABIR 2006, precizari

Stimati colegi,

Revenim cu urmatoarele precizari pentru aceia dintre dumneavoastra care s-au inscris sa participe la Conferinta anuala a ABIR de la Timisoara (inscriere la: e-mail: doina.lica@bcut.ro sau tel.: 0256/494004).

Programul general cuprinde:

In prima zi a conferintei (20 septembrie) vor fi prezentate in plen un raport al Asociatiei si un document programatic privind situatia bibliotecilor din invatamant din Romania si se vor acorda distinctiile ABIR. Vor fi, de asemenea, cateva intalniri pe sectiuni.

In cea de-a doua zi (21 septembrie), vor fi dezbateri doar pe sectiuni (Catalogare, Informatizare, Dezvoltarea Colectiilor, Referinte, Comunicare, Statistica, etc., cu sustineri de lucrari sau prezentari ale unor invitati; de exemplu, va fi o prezentare despre accesul bibliotecilor la fondurile europene).

In cea de-a treia zi va fi organizata o excursie documentara la Biblioteca Universitatii din Szeged, in Ungaria (e nevoie de pasaport). Costul excursiei va intra in taxa de participare la conferinta care va fi de 500.000 lei vechi.

Va rugam sa precizati la inscriere unde doriti cazare si daca mergeti sau nu in excursia documentara.

Etichete: ,

eXTReMe Tracker