luni, iulie 03, 2006

Detalii privind Conferinta Nationala a ABIR-Timisoara

Stimati colegi,

reproducem mai jos textul invitatiei care urmeaza sa parvina presedintilor de filiale ABIR, in vederea participarii la Conferinta Nationala de la Timisoara. Concomitent, ca in fiecare an, va fi transmisa o nota inspectoratelor generale scolare, semnata atat de presedintele ABIR, cat si de un director din minister, pentru sustinerea deplasarii bibliotecarilor scolari la conferinta.

In ceea ce priveste excursia la Varset, din ultima zi a Conferintei, nu avem inca o confirmare din partea sarba in ceea ce priveste scutirea de plata vizei de intrare pe teritoriul Serbiei. De indata ce vom avea informatii precise, vi le vom transmite.

Stimată Doamnă Preşedinte,

Ca urmare a hotărârii Consiliului de Conducere, cea de-a XVII-a Conferinţă Naţională a ABIR, cu tema Situaţia bibliotecilor din învăţământ în pragul aderării României la UE, va avea loc în zilele de 20 – 22 septembrie 2006, la Timişoara.

La Conferinţă urmează să participe: membrii Consiliului ABIR; membrii şi membrii supleanţi ai Comisiei de Cenzori; preşedinţii şi secretarii filialelor judeţene şi ai filialei municipiului Bucureşti ale ABIR; preşedinţii şi membrii secţiunilor profesionale; alţi membri ABIR.

De asemenea, la Conferinţă vor participa, în calitate de invitaţi, conducători ai unor biblioteci de învăţământ superior, reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi ai altor instituţii de învăţământ, reprezentanţi ai Ministerului Culturii şi Cultelor, reprezentanţi ai altor asociaţii profesionale din ţară şi din străinătate, membrii ai secţiunilor profesionale din cadrul ANBPR, ziarişti şi alte persoane.

Ordinea de zi preliminară include: deschiderea oficială; raportul Preşedintelui; rapoartele preşedinţilor de Secţiuni; acordarea premiilor ABIR; lucrări pe secţiuni.

COSTURI:

Transportul: intră în sarcina participanţilor

Cazarea:

- gratuita la căminele Universităţii de Vest din Timişoara ( în camere cu două paturi);

- contra cost , la Casa Politehnicii nr. 2 : 68 lei / zi (pentru cine nu doreşte să stea la cămin)

Masa la Restaurantul studenţesc : micul dejun : aprox. 5 lei /masa; pranz : aprox. 12 lei /masa; cina : aprox. 10 lei /masa; masa festivă (21. sept. 2006) : aprox. 4o lei / pers

Vizită documentară la instituţii şi obiective culturale din localitatea Vârşeţ (Serbia): 22. 09.2006. Deplasarea la Vârşeţ se face cu autocarul. Participanţii la Conferinţă trebuie să aibă paşaport. Eventualele costuri (transport, vize) vor fi anunţate ulterior.

Înscrierea se poate face până la data de 1 septembrie a.c. la următoarele persoane:

Doina Lică
E-mail: doina.lica@bcut.ro
Tel.: 0256/494004

Vasile Ţâra
E-mail: tara@bcut.ro

La înscriere, veţi comunica persoanele care urmează să participe la Conferinţă, locul preferat de cazare şi dacă veţi merge în excursia documentară.

De asemenea, Consiliul de conducere al ABIR a hotărât ca dosarele pentru premiile ABIR să fie depuse la Secretariatul asociaţiei până la data de 10 septembrie 2006.

Etichete: ,

eXTReMe Tracker