luni, aprilie 03, 2006

Philobiblon

Redacţia revistei Philobiblon lansează o invitaţie pentru toţi acei colegi interesaţi într-o viitoare colaboare în scopul publicării de articole cu caracter cultural.
Philobiblon este o publicaţie periodică editată în limba engleză de către Biblioteca Centrală Universitară "Lucian Blaga" din Cluj-Napoca, începând cu anul 1996 şi ajunsă în prezent la numerele VIII-IX (2003-2004). Revista este reliefată în limba română prin intermediul Antologiilor Philobiblon - Hermeneutica Bibliothecaria - vol I. II.
De curând, revista, al cărei director este prof. univ. dr. Doru Radosav, iar editor D-nul Kiraly Istvan, a obţinut acreditarea din partea
CNCSIS - Consiliul Naţional al Cercetării Ştiinţifice din Învăţământul Superior, fiind inclusă în categoria B, mai exact a fost considerată drept o "revistă care deţine potenţialul necesar pentru obţinerea recunoaşterii internaţionale".
Toţi cei interesaţi să publice în această revistă pot obţine informaţii suplimentare scriind pe adresa de e-mail a Redacţiei:
philobib@bcucluj.ro şi pot afla mai multe detalii despre publicaţie accesând site-ul B.C.U. "Lucian Blaga" la adresa http://www.bcucluj.ro/ sau link-ul urmator: Philobiblon .

Cu colegialitate,
Soare Raluca

Biroul de Proiecte si Promovarea Serviciilor
B.C.U. "Lucian Blaga" Cluj - Napoca
E-mail:
marketingbcu@yahoo.com
ralusoare@bcucluj.ro

Etichete: ,

eXTReMe Tracker